Met trots kunnen we melden dat een groot aantal van onze vertrouwde kunstenaars ook dit jaar weer meedoen op de Hulenhof. Daarnaast verheugen we ons op de samenwerking met een aantal nieuwe kunstenaars, zowel in de beeldentuin als in de galerie; Albert Kramer met zijn organische objecten van kunststof die in menig publieke ruimtes hun weg al gevonden hebben, dit jaar bij ons op de Hulenhof. Ad Arma, doet dit jaar mee met zijn installatie van keramische objecten. We zijn al geruime tijd gecharmeerd van het grafische werk van Ad en hopen volgend jaar ruimte te vinden voor dit werk in de galerie.
Ook Anneke Hermkens exposeert voor het eerst op De Hulenhof met naast een aantal bronzen, vrolijke ruimtelijke metalen objecten.
Ook gerenommeerd glaskunstenares Sabine Lintzen verwelkomen we voor het eerst in de galerie.
Net als Riëtte van Dijk die met haar wonderlijke en verwonderende wasobjecten ongetwijfeld veel bezoekers aan zich zal binden.
Daarnaast zien we uit we naar de glasobjecten voor in de tuin van Carmelo Lopez

Dit jaar maakt Sabine Jacobs een installatie voor in de tuin. Sabine is voor onze vaste bezoekers geen vreemde en bekend van haar prachtige organische objecten gemaakt van draad en papier die ieder jaar weer voor veel respons zorgen. Ook dit jaar doet ze mee in de galerie.

En zoals elk jaar is onze tuin-galerie gerereserveerd voor één kunstenaar. Dit jaar laten we daarin met veel plezier werk van Katje Schellekens zien.