We hebben er al bijna de helft van onze expositietijd op de Hulenhof opzitten. Mei en juni waren prachtige maanden. De tuin tierde welig, of zoals Annie M.G.Schmidt het verwoordde:

“En guichelheil, warempel kijk eens gauw/ Dat tiert hier welig, nee dat weelt hier tierig / Dat wiert hier telig, kom wat is het nou? / O, nee hoor, ik bedoel, dat teelt hier wierig.’

Nu hebben we in de tuin guichelheil staan maar ook prachtige objecten van een groot aantal kunstenaars. En niet alleen in de tuin. Een mooie collectie ook in onze galerie. Op de bijgevoegde kaart ziet u werk van Jan Hein van Rooij (‘de Kuddegeest’) en van René Donders een prachtige kop gemaakt van plaatstaal (‘Velours’) met op de achtergrond een wandkleed van Marïelle van den Berg, in onze rozentuin een brons van Harrie Eijkemans en van onze benjamin Lukas Ludwig een open object gemaakt van paperclay geïnspireerd op de klassieke visfuiken van wilgetenen.

Een kleine selectie uit ons ‘welig’ aanbod.

Neem de tijd om onze web-site er op na te zien en schroom niet om de komende maanden een bezoek aan onze tuin en galerie te brengen. Het is in alle opzichten de moeite waard. De rit ernaar toe geeft een indruk van de schoonheid van de Achterhoek. De beslotenheid en intimiteit van de tuin brengen  rust, al is het maar voor een korte tijd en daarnaast al het moois nog dat onze kunstenaars voor u hebben opgesteld. We verwelkomen u graag op de Hulenhof.

Jean Pierre Pasma/Peter Ringens

De Hulenhof 0610211745/0613222973

www.dehulenhof.nl

 

 

 

 

 

 

do/vr/za en zondag van 13.00 tot 18.00

Piet Pasma en Peter Ringens

De Hulenhof

Brunsveldweg 2 te Zelhem.

jppasma@dehulenhof.nl | 0610211745