Beste vrienden, bezoekers van De Hulenhof,
Allereerst hopen wij dat U allen in goede gezondheid verkeert.
Het zal U niet zijn ontgaan, dat onze regering extra maatregelen uitgevaardigd heeft aangaande de samenkomst van grotere groepen mensen. In ieder geval tot 26 april.
Peter en ik hebben nog heel even gedacht om de expositie dit jaar, net als andere festiviteiten, cultuuruitingen en sportevenementen voor gezien te houden.  Maar wat blijft er dan nog over voor plezier ende vermaak? Om over troost maar niet te spreken.
Het zijn momenteel moeilijke tijden en niet in de laatste plaats voor kunstenaars. Helemaal de expositie op de Hulenhof afgelasten willen we daarom ook niet. Zover  de maatregelen het toelaten willen we de aanvang van de opening van de expositie daarom een maand opschorten. Dit betekent dat wij de Hulenhof begin juni openen, en er mee doorgaan tot medio september. De tuin is sowieso groot genoeg om voor een ruim aantal mensen 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden, mocht deze regeling dan nog van toepassing zijn, en voor de galerie kunnen we op een eenvoudige manier het aantal bezoekers reguleren.
We zullen U op de hoogte houden van de ontwikkelingen en hopen U graag deze zomer te ontvangen op de Hulenhof.
vriendelijke groeten
Piet Pasma/Peter Ringens
De Hulenhof
0610211745
Liebe Freunde, besucher von dem Hulenhof
Unsere Regierung hat dieser Woche zusätzliche Maßnahmen zur Zusammenkunft größerer Personengruppen bis zum 28-4 erlassen.
Peter und ich haben einen Moment darüber nachgedacht, die Ausstellung in diesem Jahr zu beenden, genau wie alle Feste und Veranstaltungen.
Momentan sind die Zeiten schwierig insbesondere für Künstler. Wir wollen deswegen die Ausstellung im Hulenhof nicht komplett absagen sondern  die Ausstellungseröffnung verschieben auf Anfang Juni, falls die Maßnahmen es zulasse ( sie  können sich jedenTag noch ändern). Wir werden in dem Fall bis Mitte September fortfahren.
Wir werden Sie  über die Entwicklungen im Hulenhof auf dem Laufenden halten und hoffen Sie doch diesen Sommer risikofrei im Hulenhof zu begrüssen
Mit freundlichen Grüßen
Piet Pasma / Peter Ringens
Der Hulenhof
0610211745